De dochter van Ewan McGregor toont alles voor Playboy

Acteur Ewan McGregor ken je van Star Wars, Trainspotting, Fargo, Mortdecai en Angels & Demons. Zijn dochter ken je van Playboy.

clara mcgregor playboy naakt shoot

Maak kennis met Clara McGregor, de dochter van Ewan McGregor. Net als bijvoorbeeld Sistine Stallone (dochter van Sylvester Stallone) en Hailey Baldwin (dochter van Stephen Baldwin) is ze vooral bekend geworden door haar haar beroemde vader maar slaagt ze er met verve in om een modellen carrière uit de grond te stampen.

@backlink(209729)

Clara McGregor tekende onlangs bij Wilhelmina Models in Los Angeles en babbelde met Playboy over films, haar toekomst, familie en haar hobby's. De dame is ontzettend nuchter wat een relaxed gesprek oplevert (voordat ze snel weg moest wegens een piano-optreden van haar zusje). 

Clara McGregor op haar best

Momenteel is Clara bezig met een film die ze samen met vrienden maakt. Als schrijfster (ze is nogal fan van literatuur) werkte ze vooral achter de schermen en momenteel is ze druk bezig met het verzamelen van een cast. Ze voelt zich op haar sexyst wanneer ze een spijkerbroek draagt en niet te veel make-up op heeft en naar het schijnt eet ze drie keer per dag sushi. Haar favoriete dagindeling? Flink uitslapen en dan uit eten gaan. Klinkt goed.

Clara McGregor's naaktshoot volledig zien? Dat kan in de Playboy die nu in de winkel ligt!