Droombaan: krijg 10.000 dollar per maand om te borrelen en te reizen

Een Amerikaans drankmerk heeft de beste vacature ooit! Reis zes maanden lang rond en ontvang 60.000 dollar en onbeperkt drank.

whiteclaw droombaan drank

Af en toe komt een land of merk met een droombaan waar je u tegen zegt. Zo kon je voor 10.000 dollar per maand zes maanden in Mexico verblijven om daar lekker rond te reizen. Een kleine eis was enkel dat je mooie foto's kon schieten en als een soort influencer het land wilde promoten. Klinkt als zwaar werk toch? 

@backlink(208435)

Inmiddels is er een Amerikaans drankmerk dat hetzelfde aanbiedt: 60.000 dollar, zes maanden de tijd, borrelen en fotograferen. Maak jij kekke kiekjes en weet jij wel raad met een bak geld iedere maand? Dan is dit misschien wel de ultieme kans voor je. Het is de bedoeling dat je een foto instuurt waaruit duidelijk blijkt wat voor feestelijk type je bent. 

Whiteclaw, zoals het drankje heet, is een laag alcoholhoudend drankje met fruit en bruisend water. Er is één eis waar je echter wel even aan moet voldoen: je moet woonachtig zijn in één van de 50 verenigde Staten. Maarja, regel even een greencard, hang rond bij een vriend in die in de VS woont en probeer er gewoon lekker mee weg te komen. Droombaantje dit. 

Bron: Whiteclawbestlife