Dr. Donja uit de kleren

De Nederlandse Donja is zo’n vrouw van het zeldzame soort: ze doet promotieonderzoek én is begenadigd paaldanseres. Een intrigerende schoonheid.

donja blootgeefster

Wat doe je zoal in het dagelijks leven?

Ik doe promotieonderzoek op het gebied van stamcelbiologie in Londen. Ik ben dus vaak in mijn witte jas op het lab te vinden, ook in het weekend. Daarnaast houd ik héél erg van sporten. Fitness, hardlopen, cheerleading, maar vooral paaldansen. Ik geef les in paaldansen op de universiteit, maar train ook zelf voor wedstrijden.

Heb je eerder naakt geposeerd?

Niet echt.

Waarom wilde je graag voor Playboy poseren?

Als Playboy me vraagt ga ik geen nee zeggen, dacht ik. Ik heb wel erg getwijfeld, maar uiteindelijk vind ik naaktfotografie gewoon heel mooi om te zien en ik ben zelf ook graag naakt.

Wat vind je aantrekkelijk in een man?

Assertiviteit. Dan denk ik, wow, deze man weet wat hij wil en is ‘in control’. Er schijnen ook leuke cursussen in te zijn...

Waar knap je op af?

Een man zonder passie. Daar word ik echt wild van op de verkeerde manier. Er is toch zeker wel iets waar je gepassioneerd over bent?!

Hoe kan een man jou verleiden?

Met een puppy of een ander schattig diertje. Dan kom ik in de knuffelmood en ga ik ook die man knuffelen. Ja, en dan heb je me hoor.

Hoe ziet de perfecte date eruit?

Samen filmpjes kijken van PBS Space Time en daarna discussiëren of quantum entanglement dé techniek is om in de toekomst een mens te teleporteren. Tijdens het fitnessen.

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Mijn ogen, die liegen nooit.

Zie de hele fotoshoot van Donja in de Playboy die nu in de winkel ligt.