Maak kennis met Playmate Cynthia uit Almere

Ze is model, ex-gridgirl en haar billen werden ooit verkozen tot de mooiste van het land. Nóg mooier: deze droomvrouw woont gewoon in Almere. We presenteren Playmate Cynthia.

playmate cynthia cremer

Waarom besloot je te poseren voor Playboy?

Ik heb sinds ik begon met modellenwerk altijd bewondering gehad voor de Playmates en wist toen al dat ik dat ook graag wilde worden. Meer dan tien jaar geleden ben ik een keer op casting geweest, maar ik was nog te onervaren en had toen ook nog niet de uitstraling en het zelfvertrouwen die je nodig hebt om Playmate te zijn. Laten we zeggen dat ik een laatbloeier ben. Ik geniet nu volop van het leven en mijn modellencarrière. Deze shoot is voor mij een enorme mijlpaal waar ik ongelofelijk trots op ben.

@backlink(209785)

Heb je moeite met naakt?

Naakt vind ik iets natuurlijks en moois en iets waar naar mijn mening niemand moeite mee zou hoeven hebben. Vooral niet als het op zo'n mooie manier wordt weergegeven.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik heb vroeger in de kinderopvang gewerkt en in de beveiliging. In 2010 won ik de titel Miss Reef/Mooiste billen van Nederland, het jaar daarop mocht ik naar Hawaï voor de wereldtitel. Daar stond ik tegenover dames uit o.a. Brazilië en Peru, daar verloor ik het helaas van. Maar het is wel een onvergetelijke herinnering en ik heb er vriendinnen van over de hele wereld aan overgehouden. Sinds drie jaar ben ik mij volledig op mijn modellencarrière gaan concentreren en ik heb al veel gave dingen mogen meemaken. Zo heb ik hoofdrollen gespeeld in gave videoclips, waaronder die van Janieck - Feel the Love, de Amerikaanse DJ Markus Schulz - Love me like you never did en Nils van Zandt ft. Fatman Scoop - Destination Paradise. Deze laatste heeft in 2017 heel wat weken op nummer 1 gestaan in de Mexicaanse charts. Ook heb ik op het circuit als gridgirl/umbrellagirl mogen staan bij de TT — MotoGP van Assen. Een geweldige ervaring, aangezien ik groot fan ben van de race en motorsport. Ik vind het vreselijk jammer dat de F1 de gridgirls heeft afgeschaft. En daarmee mij en alle modellen/ gridgirls die daar dolgraag bij de start hadden willen staan deze kans heeft ontnomen.

Wat is je ambitie voor de toekomst?

In de toekomst zie ik mezelf de komende jaren nog verder gaan met mijn modellenwerk zolang dat mogelijk is! Daarna zou ik het leuk vinden om verder te gaan als actrice of een eigen modellenbureau te runnen.

Wat is je gekste sekservaring?

Tijdens de vakanties die ik met mijn vriend doe zoeken we vaak mooie, afgelegen plekjes op waar we heerlijk van elkaar genieten. Gek wil ik het niet noemen, maar wel heel spannend. En dan vooral als er dan toch iemand voorbij komt.

Wat verwacht je van een man in bed?

In bed wil ik graag dat hij de leiding neemt en ik vind het fijn om verrast te worden. ‘Hoofdpijn’ ken ik niet. Zelfs niet midden in de nacht als ik uit mijn slaap wordt gehaald voor een liefdessessie.

Wat zijn je hobby's?

Mijn grootste hobby is reizen. Mijn mazzel is dat ik voor mijn werk vaak mag reizen. De gaafste plekken waar ik voor werk ben geweest zijn Hawaï, Las Vegas en Panama. Verder ben ik fan van de Canarische eilanden en de Côte d'Azur. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om te snowboarden en dan vooral het ‘top of the world’-gevoel als je daar boven de wolken op de besneeuwde bergtoppen staat. Al is mijn techniek nog niet zo heel denderend, ik kan ondertussen redelijk snel en bijna zonder vallen weer beneden te komen. Maar er moet nog wel flink geoefend worden.

Wat is je grootste fantasie?

Mijn grootste fantasie is dat ik in de Victoria Secret Fashion Show mag lopen. Ik zie het al helemaal voor me, als een soort van Candice Swanepoel daar die catwalk op. Dat gevoel lijk mij het geweldigste wat er is. Maar ik ben geen catwalkmodel en ook niet lang genoeg, dus helaas zal dat een fantasie blijven.

Zie de naaktshoot van Playmate Cynthia in de Playboy die nu in de winkel ligt!