Weer een toffe barn find: BMW M1 uit 1981

We snappen het echt niet, je koopt een bizar dikke bak en stopt hem vervolgens in een schuur om te laten sterven. Dit keer vond men deze BMW M1 1981.

barnfind bmw m1 1981

Het doet ons iedere keer weer pijn: de barnfinds. Om de een of andere reden kopen mensen pittig geprijsde, vaak unieke wagens, om ze direct weg te stoppen in een stoffig schuurtje waar langzaam maar zeker roest, vuil en de tijd de auto flink onder handen nemen. 

@backlink(209395)

Neem deze BMW M1 uit 1981. Slechts een jaar nadat dit specifieke exemplaar uit de fabriek rolde werd hij opgesloten, verwaarloosd en vergeten. Vierendertigjaar maar liefst! Slechts 7.329 kilometers mocht hij maken voor hij achter slot en grendel verdween. 

Mint Classics slaagde erin om de auto nieuw leven in te blazen. Het geheel werd uit elkaar gehaald tot op het chassis en zelfs de motor en de versnellingsbak moesten volledig verwijderd worden. De M1 kreeg de opkanbeurt die het verdiende en is momenteel naar het schijnt een van de beste M1s die beschikbaar is. Natuurlijk kan jij de boel aanschaffen via MintClassics