Een lesje Russische vrouwen versieren met het Argentijns elftal

Ga jij naar het WK dit jaar? De Argentijnse voetbalbond leert je graag hoe je een Russische schone aan de haak slaat.

Russische vrouwen Argentinië voetbal

Een schandaaltje in Argentinië, de voetbalbond aldaar deelde een handleiding uit waarin duidelijk stond beschreven hoe men een Russische schone aan de haak kan slaan tijdens het WK. Ophef natuurlijk, maar wat stond er nou allemaal in? Hoe kan je volgens de Argentijnse verleiders een Russische dame te pakken krijgen? Wij weten van een kenner hoe je een Italiaanse schone versiert maar laten we eens naar het oosten kijken,

@backlink(209801)

De handleiding werd uitgedeeld aan journalisten, spelers en coaches samen met informatie over de Russische taal en cultuur terwijl het geheel aanwezig was bij de Asociación del Fútbol Argentino (AFA) in Buenos Aires. Nacho Catullo was aanwezig en postte het volgende op Twitter:

Maar even losjes en kort vertaalt, wat stond er allemaal in?

1. Russische vrouwen houden van hygiëne, let er dus op dat je goed ruikt en goed gekleed bent. De eerste indruk is belangrijk en let op je imago.

2. Russische dames houden er niet van om als objecten gezien te worden (Argentijnse wel dan??). Het advies is om ze te behandelen als iemand met waarde... (Joh, zou je denken?) De Russische dames zien sex als een privé kwestie en bespreken hun seksleven zelden openlijk.

3. Russische vrouwen hebben een hekel aan saaie mannen. Als je alleen maar nadenkt over wat je moet zeggen dan geniet je niet van het moment, onthoud dat je kunt praten over uw eigen land en wat voor interessante dingen je in jouw eigen land gezien hebt.

4. Wees niet negatief. Vrouwen vermijden mensen die alleen negatieve dingen zien. (Alleen vrouwen?)

5. Wees origineel en stel geen typische vragen. Je hebt een voordeel ten opzichte van Russische mannen omdat je nieuw en anders bent.

6. Russische vrouwen vinden dat mannen het initiatief moeten nemen. Als je geen vertrouwen in jezelf hebt moet je meer oefenen.

7. Normaal gesproken vinden ze het niet leuk als je een monopolie in het gesprek hebt. Voor de nerveuze gasten: ontspan je, het is gewoon een meisje, niets meer.

8. Probeer haar niet op de verkeerde manier te imponeren. Misschien probeer je indruk op haar te maken door te spreken over geld en dat je alles weet of dat je perfect bent. Wees echt en praat reëel over jezelf.

Damn, wat een open deuren. Deze tips kun je beter of vergeten of kende je al. Normaal praten, respect tonen, vrouwen niet als objecten zien en positief zijn... Damn, als de heren deze tips echt nodig hebben, hebben we medelijden met Argentijnse vrouwen. Je kunt het beter leren van de Russische Playmate Lada Kravchenko