In alle rust muziek maken? Ga naar deze studio op dit afgelegen eiland

De echte muzikant heeft een studio nodig, het liefst eentje waar je ook kunt overnachten en waar niemand je stoort. Hier, aan het einde van de wereld, moet je zijn.

Ocean Sound Recordings

Ben jij de volgende Martin Garrix maar zit je op je zolderkamer te kloten op een afgetrapte laptop en een illegaal gedownloade versie van Fruity Loops? Dan is het tijd voor een upgrade. Denk eens aan de studio Ocean Sound Recordings op het afgelegen eiland Giske, nabij de kust van Noorwegen. Het is er stervenskoud, het waait het continu en zonnebaden is geen optie maar je weet zeker dat absoluut niemand je komt storen.

@backlink(209809)

Er wonen slechts 700 mensen op dit eiland, wat omringt is door de Atlantische Oceaan en een aantal fjorden. Toch komen hier met regelmaat grootse sterren om muziek op te nemen. Misschien levert de omgeving wel een magische hoeveelheid inspiratie op en misschien is het wel gewoon de rust. Je kunt je hier echt focussen want naast een professionele opnamestudio bevat het oude pand, een soort boothuis, een woon- en slaapruimte. Zet maar op je bucket list indien je een beetje muzikaal bent. 

 

Not music related, but hey, todays views over to our neighbour Erkna lighthouse.

Een bericht gedeeld door Ocean Sound Recordings (@oceansoundrecordings) op

 

Grotrian-Steinweg

Een bericht gedeeld door Ocean Sound Recordings (@oceansoundrecordings) op

 

It's Big T's B'day ? ?@kristinstoylen

Een bericht gedeeld door Ocean Sound Recordings (@oceansoundrecordings) op