Nieuwe geruchten over miljard kostende Lord of The Rings-serie

Dat er een Lord of The Rings serie komt is zeker, maar hoe die er uit komt te zien is nog onbekend. Toch komt de geruchtenstroom al flink op gang.

Lord of The Rings-serie

Amazon

Als we alle geruchten moeten geloven wordt de nieuwe Lord of The Rings de duurste serie ooit. Verschillende bronnen schatten de kosten op een ongeveer een miljard dollar inclusief de aankoop van de rechten. Amazon hoopt zo meer mensen te verleiden om Prime te nemen, wat naast veel series en films ook nog voordelen oplevert bij het bestellen van producten uit de online-winkel. Tot nu toe maakt het bedrijf al series als The Grand Tour (van de voormalig Top Gear presentatoren) en Bosch.

@backlink(209821)

Geruchten

Omdat het nog niet bekend is hoe de serie er precies uit gaat zien, draait de geruchtenmachine op volle toeren. Volgens de laatste verhalen zal het eerste seizoen van de serie gaan over een jonge Aragorn, die in de film nog werd gespeeld door acteur Viggo Mortensen. De acteur zelf zullen we waarschijnlijk niet terug gaan zien in de serie, aangezien niemand van de originele cast mee zal gaan doen. Ook de muziek die in de trilogie is gebruikt, komt niet terug. Volgens diezelfde geruchten staat de serie dan ook totaal los van de Lord of The Rings-films, die zich richten op de oorlog om de ring.

Aragorn

Uit de boeken van schrijver Tolkiën weten we in ieder geval al wel wat over de jeugd van Aragorn. Hij was een wees nadat zijn vader koning Arathorn overleed, terwijl die op orcs aan het jagen was. Tot zijn twintigste wist hij niet dat hij de troon van Isildur mocht bestieren. Hij werd in die tijd grootgebracht door de elven en hierdoor sprak hij ook hun elftentaal. Hij trouwde zelfs met de dochter van elfenkoning Elrond. Ook is een jonge Aragorn te zien in de film The Hobbit, die zich zestig jaar voor de Lord of the Rings trilogie afspeelt. Dat lijkt dus in ieder geval genoeg voer voor minimaal een seizoen, al zijn de fans verdeeld. Sommige vinden de trilogie genoeg en willen geen gerommel aan de films.