Eerste details Avengers 4 bekend

Hoewel Avengers: Infinity War nog steeds in de bioscopen draait, zijn er al details bekend gemaakt over de opvolger.

avengers 4 details

Heb je Avengers: Infinity War nog niet gekeken? Geen punt, wij geven geen spoilers in dit artikel, behalve dat we willen zeggen dat het een geweldige film is.

@backlink(209687)

Keerpunt

Licentiebedrijf License Global heeft voor het eerst wat details uit de doeken gedaan over de film die waarschijnlijk volgend jaar in de bioscoop zal draaien. “Het vierde deel van de Avengersreeks zal een keerpunt zijn van een epische reis waarin 22 films met elkaar zijn verbonden. Onze geliefde helden zullen echt begrijpen hoe fragiel de realiteit is en wat voor een offers ze moeten brengen om deze in stand te houden”, schrijft de maatschappij. Ja natuurlijk is deze beschrijving vrij abstract en weten we daardoor nog heel weinig. 

Russo

Gelukkig spraken de broers Russo, de regisseurs van de nieuwe Avengersfilm, ook met de media over het vierde deel en zij wilden iets meer vertellen. “Het nieuwe deel is vrij lang. Ik wil niet precies vertellen hoe lang, want dan worden mensen al enthousiast. We hebben nog een heel jaar werk aan de film, maar ik denk dat de duur langer gaat duren dan Avengers 3”, vertelt een van de broers. Dat interview is hieronder te zien. Wij zijn na deel drie in ieder geval heel enthousiast.