Telefoonverslaving? Deze smartphone is mogelijk de oplossing

Nederlanders geven massaal aan verslaafd te zijn aan hun telefoon. Misschien biedt de Blloc uitkomst.

blloc telefoon

Wanneer je echt geen werk voor elkaar krijgt omdat je de hele dag naar jouw telefoon zit te staren dan moet je eerst even bij jezelf te raden gaan en uitvogelen of het niet gewoon aan jou ligt. Wil je echt de telefoon de schuld geven van je totale gebrek aan productiviteit dan is het misschien tijd voor een toestel die er alles aan doet om je niet af te leiden. 

@backlink(209865)

De Blloc is zo'n telefoon. Een simplistische, minimalistische smarthphone met een zwart wit scherm dat niet om te veel aandacht vraagt. Het toestel maakt gebruik van het Blloc OS en bevat dus geen iOS of Android, toch kun je praktisch alles gebruiken wat je nodig hebt. Whatsapp, Maps, Uber, Facebook alles is gewoon bruikbaar maar wel zo simpel mogelijk. 

Omdat de telefoon alles lekker minimaal houdt stroomt de 3100 mAh batterij ook niet zo snel leeg. Verder heeft het toestel een 5.5-inch display en een 13-megapixel camera van Sony waarmee je 4K-beelden kunt schieten. Een normale versie komt met 4GB RAM en 64 GB aan opslagruimte, een P23 processor en USB, Bluetooth en 3.5 mm Jack-aansluitingen.

Het bedrijf achter de Blloc richt zich op efficiëntie en focus. De gebruiker moet niet afgeleid worden door onnodige zaken zodat er geen tijd verloren gaat. 

Je kunt alvast een toestel bestellen voor 359 euro. Dat doe je via Blocc.com. 

 

#blloc #bllocstudio #bllocphone #berlin #minimal #minimalism #simplicity #productdesign

Een bericht gedeeld door Blloc (@bllocphone) op