Ronaldinho gaat met twee vrouwen tegelijkertijd trouwen

Ronaldinho scoort niet alleen op het veld. Ook de vrouwen weet hij met zijn balgevoel te imponeren.

ronaldinho trouwen twee vrouwen

Twee vrouwen

Volgens de Braziliaanse media staat de oud-voetballer op het punt om met twee vrouwen in het huwelijksbootje te stappen. Priscilla Coelho en Beatriz Souza zouden de twee gelukkige verloofdes van baltovenaar zijn. De dubbele relatie van Ronaldinho zorgt voor flink wat weerstand is zijn familie. Zo heeft zijn zus Deisi gezegd dat ze niet bij het huwelijk aanwezig zal zijn.

@backlink(209931)

De – zoals nu blijkt – echte teamspeler heeft al jarenlang een relatie met Priscilla toen hij in 2016 Beatriz ontmoette. Zij lijkt er dus geen moeite mee te hebben om haar man te moeten delen. Wellicht helpen de financiën ook wel een beetje mee. Zo krijgen de twee beiden een maandelijkse ‘toelage’ 1.700 euro die ze naar eigen inzicht mogen spenderen. Bovendien woont het drietal samen in een villa van 5,7 miljoen euro.

Beatriz Souza

Bruiloft

Overigens behandelt de voetballer de vrouwen wel gelijk. Als hij de ene dame een cadeau geeft, krijgt de ander precies hetzelfde. Zo kreeg het tweetal ook dezelfde verlovingsring. De trouwerij zal plaatsvinden in het huis van de voetballer in Rio de Janeiro. Zijn buurman, de Braziliaanse zanger Jorge Vercillo, zal verantwoordelijk zijn voor de muziek en is natuurlijk ook een van de beroemdheden die wordt uitgenodigd.

Ronaldinho

Ronaldinho wordt gezien als een van de beste voetballers ooit. De Braziliaan speelde in het verleden bij onder andere FC Barcelona, AC Milan en Paris Saint Germain. Hij won daarnaast een keer het wereldkampioenschap met zijn land Brazilië.

Priscilla Coelho