Vergeet het koffiezetapparaat, begin de dag met het bierapparaat

Hij maakt echt alles: koffie, thee, frisdrank en gelukkig ook bier. Dat wordt lastig bepalen welk knopje er 's ochtends ingedrukt moet worden.

koffiezetapparaat bierbrouwen pico u

Op Kickstarter tref je af en toe ware parels aan en gelukkig wordt dat ook gewaardeerd door de micro financierders die de maar wat graag een paar euro neerleggen voor de makers zodat de ideeën ook werkelijkheid kunnen worden.

@backlink(209925)

Zodra je hoort dat iemand er een koffiezetapparaat met biertapfunctie op geplaatst heeft begrijp je waarom binnen no-time menig man met een ''take my money'' mentaliteit naar Kickstarter snelde. 

Pico U. 

Goed, maar waar hebben we nu eigenlijk mee te maken? Nou met een keukenapparaat dat werkelijk alles kan maken wat je nodig hebt. Bier vooral natuurlijk maar ook koffie, thee, kombucha, frisdrank en gezonde drankjes. 

Met nog een kleine maand te gaan heeft het team achter het apparaat al ruim 300.000 dollar opgehaald (terwijl slechts 42.676 nodig was). Al 1.687 mensen storten hun geld voor de Pico U. 

Bier brouwen in jouw eigen keuken terwijl je daarna gewoon een bakje dark roast neemt om weer bij te komen van de kater. Hoe het werkt? Zie de onderstaande video en ga rap opzoek naar een Pico U.