Maakt Mladen Brestovac kans tegen Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven neemt het in Birmingham op tegen de Kroatische Mladen Brestovac, maar wie is dat eigenlijk? En maakt hij kans?

rico verhoeven mladen brestovac

Morgen stapt Rico Verhoeven voor het eerst na zijn gevecht tegen Jamal Ben Saddik de ring weer in. Deze keer neemt hij het op tegen Mladen Brestovac die initieel niet uit was op een wereldtitel maar Glory heeft een tijdje na de bevestiging van het gevecht toch besloten om de matpartij om te zetten naar een titelgevecht. Zo moet Rico dus ineens zijn titel verdedigen want die riem kan zomaar afgepakt worden. Alhoewel, velen spreken van een opwarmertje voor Rico, nog even voor een rematch tegen Badr Hari. 

@backlink(209967)

Rico Veroeven en Mladen Brestovac gaan er in Birmingham tegenaan, maar wie is Brestovac eigenlijk? En maakt hij kans? Het is niet de eerste keer dat de twee op elkaar inbeuken. In werd Verhoeven ook door Brestovac uitgedaagd, zonder succes van Rico wist zijn titel te behouden en velen noemde het gevecht vooral erg saai. Van een ''opwarmertje'' is volgens de fans van Mladen echter niets waar, de Kroaat zou volgens hen een grote kans op de titel maken. 

Zie het hele gevecht tussen de twee uit 2016 hier nog even terug. 

Mladen Brestovac vecht onder de Kroatische vlag, is 1.98 meter lang en weekt ongeveer 117 kilogram. Hij kiest voornamelijk voor een Muay Thai-stijl en bokst sinds 2002. In totaal heeft hij 68 wedstrijden gevochten waarvan hij 54 keer de overwinning behaalde, 36 met een knockout. 

Badr Hari

In september wil Verhoeven tegenover Hari staan voor een rematch, eentje waar bijna iedereen wel naar uitkijkt want het vorige gevecht was een immense teleurstelling. Verder zou Verhoeven momenteel niet zitten te wachten op veel rematches. Iedereen moet netjes zijn beurt afwachten. 

Laten we eens kijken naar de vorige gevechten van Mladen Brestovac. Zie bijvoorbeeld hoe Brestovac Hesdy Gerges het licht uit trapt (lijkt Rico een beetje van te schrikken trouwens, gezien zijn reactie).