Op deze manieren levert handig met gereedschap zijn jou meer actie in de slaapkamer op

Dus jij bent wel handig? Wedden dat je daar meer aan hebt dan je zelf denkt, zeker met het juiste gereedschap.

mastertools gereedschap

Nog altijd wordt de klussende man als zeer aantrekkelijk gezien door de dames onder ons. Waarom moge duidelijk zijn: je bespaart centen door zelf wat te bouwen (kan weer opgemaakt worden aan een goed diner), je bewijst dat je vindingrijk bent en je komt bezweet met opgezwollen spieren de woonkamer van jouw beeldschone single buurvrouw in nadat je haar schutting gefikst hebt.

@backlink(210089)

Zelf kunnen klussen is iets wat je zeker na je dertigste onder de knie moet hebben want als je zelfs geen druppende kraan kan repareren garandeer je dat jouw vriendin vroeg of laat het hazenpad kiest. Of ze repareert het zelf want de meeste dames redden zich tegenwoordig gelukkig gewoon prima. Wist je dat onze eigen Pamela Anderson twee jaar lang in een klusprogramma te zien was? Leer gewoon hoe je goed gereedschap gebruikt en je profiteert er op de volgende manieren van.

1. Bouw een Red Room

Omdat iedereen het erover had heb jij ongetwijfeld het boek 50 Shades of Grey eens in je handen gehad. Vervolgens las je drie pagina’s en slingerde je het boek snel het raam uit voor je gillend gek werd. Desalniettemin heeft de psychisch helemaal leipe hoofdrolspeler een sekskamer waar je u tegen zegt. Luister, als jij een kamer overhebt en je timmert een verbogen Red Room in elkaar garanderen we je dat iedere date die mee naar huis gaat daar zeer geïntrigeerd interesse in zal tonen. Zelfs al overwoog ze nooit zo’n kamer te betreden. Wedden? Wij kennen iemand die dat dus precies zo gebouwd heeft en ja, toen dat ‘’geheim’’ uitlekte stonden er stiekem een aantal dames subtiel doch verlangend in de rij voor hem. Niet zonder reden was dat boek zo populair, bouwen die Red Room!

2. Samenhorigheid 

Klussen met de vrouw van je dromen zorgt ervoor dat je naar elkaar toe groeit, of je ruziet elkaar binnen een half uur de tent uit maar laten we daar niet vanuit gaan. Ja, het lijkt een mannelijke sport dat klussen maar vrouwen doen wat mannen deden tegenwoordig vele malen beter. En als er één ding is dat Benny Benassi ons geleerd heeft dan is het wel dat klussende dames belachelijk sexy zijn.

3. Ontspan voor jouw libido

Goed, we hebben Satisfaction nog eens zeven keer gekeken en we weten het zeker: klussende vrouwen zijn fantastisch maar weet je waar deze video pas echt goed tot zijn recht komt? In jouw mancave natuurlijk, eentje die je zelf in elkaar geknutseld hebt met het juiste gereedschap van Mastertools. Vloertje leggen in de kelder, poster van een Playmate aan de muur, stroom aanleggen en een beamer aan het plafond hangen met een scherm waar je bang van wordt. Je moet immers zo veel mogelijk ontspannen want stress heeft een nadelige invloed op het libido. Dat weet iedereen. 

Pamela Anderson weet ook goed met gereedschap om te gaan. 

In samenwerking met Mastertools.