Dit moet je gedaan moet hebben voor je gaat trouwen

Steeds minder mensen trouwen, toch is het de moeite waard maar alleen als je het echt goed doet en je er klaar voor bent. Geef bij je vriendin maar aan dat je dit eerst doet.

doen voor je gaat trouwen

Trouwen, steeds meer mensen kiezen ervoor om niet in het huwelijksbootje te stappen maar voor een geregistreerd partnerschap te gaan. Simpel, snel en kost je praktisch niets. Toch zit er een zekere charme aan het huwelijk waar we het even voor willen opnemen. Je kunt onder andere helemaal van god los gaan tijdens een vrijgezellenfeest in Las Vegas waarbij de strippers, champagne en je beste vrienden tegen de plinten klotsen en het creëert de gelegenheid om piekfijn gekleed echt eens goed te feesten, dineren en borrelen met jouw familie en vrienden. In een kasteel of een wijnchateau in Bordeaux of zo. Dan worden wij zelfs enthousiast van het idee.

@backlink(209587)

Daarnaast is het een goed idee om de dame waar je daadwerkelijk verliefd op bent op een gegeven moment van de markt te halen en een monopolie te claimen. Desalniettemin moet je nooit overhaaste beslissingen nemen, als je trouwt doe je het goed maar het leven als single man moet fantastisch geweest zijn. Deze zaken moet je op orde hebben voor je het huwelijk echt goed kan doen. 

Ontwikkeling en balans

Je ontwikkelt je in je eentje tot je een vent bent die weet wat hij wil en hoe hij dat moet krijgen. Langdurige introspectie en door een existentiële crisis rollen doe je niet wanneer je een partner hebt die op je rekent.  Dat doe je door te reizen, je eigen grenzen op te zoeken en te leren. Heb je bijvoorbeeld vliegangst? Stap dan met een bevriende piloot in een minuscule Cessna en vlieg een paar rondjes (hebben wij ook gedaan, aanrader). Laat de comfortzone zo ver mogelijk achter je en wordt comfortabel met oncomfortabel zijn. 

Het open buffet getest hebben

Vrouwen zijn er in vele vormen, maten, kleuren en smaken. Je moet alles in het leven geprobeerd hebben. Dankzij vliegangst duik je juist in een vliegtuig en dankzij wat onzekerheid met de dames duik je in... juist. Respectvol, luchtig en vooral met heel veel plezier. Dat kun je namelijk niet meer maken zodra je die ring gekocht hebt. Feest dus hard, ga op je bek en strompel verder naar het volgende avontuur. 

De bruiloft goed regelen

Je gaat ervoor? Mooi, maar doe het goed. Op een blauwe maandag naar de gemeente flaneren en de verbintenis vieren met een lunch bij de FEBO garandeert je misère. Je regelt een wijnchateau, laat je familie invliegen en draagt als echte gentleman het mooiste pak dat je ooit gezien hebt. Waar je dat pak vindt?Dankzij Trendy heren kostuums zou je spontaan willen scheiden zodat je nog zes keer kunt trouwen om zodoende de toch wel erg fijne stoffen te blijven dragen. Laat het huwelijksbootje een Riva zijn, de wijn Barolo en laat een trouwpak op maat maken in de mancave van SuitsatSea. Jazeker, iedereen wilt een mancave en zij hebben er eentje. Je bent daar altijd de enige klant en krijgt een op maat gemaakt pak waar je u tegen zegt. Je vrouw krijgt er zelfs een wellnessbon terwijl jij aan het stylen bent, kun je mooi in alle rust je ding doen, je ziet haar toch de rest van je leven nog genoeg dus geniet er nog maar even van.