Vreemdgaan doen vrouwen blijkbaar vooral op deze locaties

Vreemdgaan, je zou niet denken dat er een specifieke locatie perfect voor is, toch blijken mensen bepaalde voorkeuren te hebben.

vreemdgaan locaties onderzoek

Via een welbekende site waarop mensen gelijkgestemden zoeken voor een buitenechtelijk avontuur kregen de dames een vragenlijst voorgeschoteld waarin de vraag gesteld werd die je altijd al wilde stellen: 'Waar ga jij het liefste vreemd?' Deze vraag die je even moet teruglezen met de stem van die gast van Man Bijt Hond werd veelvuldig beantwoord en de resultaten zijn binnen. Wees op je hoede op de volgende locaties heren. 

@backlink(210089)

1. De lift

Dat is inderdaad de titel van een Nederlandse horrrorklassieker uit 1983 maar blijkbaar gebeuren er veel vervelendere zaken in die liften van tegenwoordig. Jouw vrouw kan daar zomaar in op avontuur gaan. Zowaar gaf 19 procent van de vrouwen aan dat ze het liefst een scheve schaats rijden in een hysbak, zoals ze het zo mooi in het Zuid Afrikaans zeggen. 

2. Een kleedkamer

Tja, makkelijk is het wel natuurlijk. De kleding is al uit dus je kunt een stap overslaan. Wel zo handig indien je rap moet zijn. De kans dat iemand binnenkomt is natuurlijk aanwezig. Al kunnen de dames het hier misschien iets rustiger aan doen dan in de lift. We vragen ons nog steeds af hoe je dat voor elkaar krijgt. 

3. Een hotel

Teleurstellend resultaat. Hotels zijn tegenwoordig enkel nog goed voor vreemdgangers. De rest neemt een Airbnb. Waar is de creativiteit?

4. Op kantoor

Dit ligt toch wel in de lijn der verwachtingen. Iedereen heeft wel die ene collega rondlopen waarmee overwerken geen straf lijkt. We hopen voor je dat jouw vrouw niet op kantoor werkt maar in een ijssalon of zo.

5. De trein

Weet je, dit klinkt dus alsof het een slecht idee is want die wandingen van de NS hebben alleen een stinkend toilet waarop vreemdgaan tot de mogelijkheden behoort maar heb je wel eens van die treinen met slaapcoupes gezien? Die treinen uit Murder on the Orient Express  of James Bond-films bijvoorbeeld. Daar zouden wij het zelfs overwegen. Alhoewel, nee toch niet. Vreemdgaan kunnen we niet toejuichen.

Goed, zolang je jouw vrouw weghoudt bij hotels, kleedkamers, liften, treinen en kantoorpanden zit je goed. Succes.