FEBO komt vandaag met een festivalcollectie

De snacktent uit de Ferdinand Bolstraat trekt een blikje bekende Nederlanders uit de muur en komt vandaag met een festivalcollectie. Kekke kleding wel.

febo kleding festival

Wat moet je dragen tijdens het festivalseizoen? Normaliter zouden wij gewoon zeggen ga lekker voor een getailleerd overhemd en relaxte jeans met fijne sneakers. Zonnebril op, pilsje in je hand zonnetje op je voorhoofd en fijn gezelschap. Klinkt goed, maar je kunt het ook anders doen en kiezen voor kleding van de FEBO. 

@backlink(210105)

Rapper Donnie wandelde er tijdens Pinkpop mee rond en vanaf vandaag, twaalf uur om precies te zijn, kan jij ook met een Snackshirt en Snacktas over het festivalterrein flaneren. Het shirt is uniseks en toont het bekende logo van de frikadellenbakkers in overvloed.  Het tasje, tja. Vooruit, maar alleen omdat het expres zo ontzettend fout is en omdat het die Dikke Dennis toch wel erg sexy staat. 

Vanaf twaalf uur dus schaf je de boel aan via de FEBO-websop en bij de dichtstbijzijnde frituurboeren. Het shirt kost je 29,95 en het tasje 24,95.