Johnny Depp leeft er zo hard op los dat al zijn geld op is

Johnny Depp verdiende 650 miljoen, leefde als een baas en maakte alles op.

johnny depp geld op

Verstandig is anders maar acteur Johnny Depp kan wel zeggen dat hij er flink op los geleefd heeft. Zo gaf hij 75 miljoen dollar uit aan veertien huizen en hij betaalde drie miljoen dollar om het as van de overleden schrijver Hunter S. Thompson uit een kanon te schieten. 

@backlink(210133)

Dat is echter nog niet alles. Depp heeft een eigen chef die driegangendiners klaarmaakt, een Harley Davidson uit 1940, een oude cocktailbar (The Viper Room), zeventig gitaren, 200 kunststukken waaronder Warhols, 45 voertuigen en hij geeft 200.000 dollar per maand uit aan vliegtuigen.Goed, daar stopt de lijst nog lang niet. Hij betaalde de bruiloft en hypotheek van zijn zusje, hij heeft een eiland in de Bahamas, in Frankrijk staat een extra villa, in Kentucky een boerderij en hij geeft minimaal 30.000 dollar per maand uit aan wijn. Depp zegt zelf echter dat hij veel meer dan 30.000 dollar uitgeeft en dat dat bedrag een belediging is. Juist. Anders nog iets? Privebewaking, een gebouw vol met memorabilia van Marlon Brando en de allereerste Playmate ooit: Marilyn Monroe. 

Natuurlijk is het niet alleen maar feest. Zijn ex Amber Heard ontving zeven miljoen dollar na de scheiding waaruit ook bleek dat Depp nog wel enkele problemen te verwerken heeft. Depp heeft geen gat in zijn hand maar gewoon een paar stompjes waar de dollars vanaf rollen. 650 miljoen dollar dus, en nu is hij zo goed als blut. Kun je misschien toch beter investeren in wat lucratievere zaken. Afijn, hij kan altijd de bovenstaande meuk verkopen, dan zit je er best wel warmpjes bij weer. Voor eventjes. 

Bron: RollingStone