Dit doe je allemaal in Marbella

Wat heeft heel veel zonuren, zwembaden, zee, Russinnen met opgeblazen lippen, mogelijkheden om te chillen, eten en lachen om fout geld? Marbella.

marbella traveltips

1. Slapen

Aan hotels geen gebrek in Marbella, hier wordt de kost verdiend aan toeristen. Wij tippen zelf het viersterrenhotel Amare Beach Hotel Marbella A . Waarom? Omdat ze uniek zijn in Marbella, met hun adults only concept. Dus geen gegil bij het (heerlijke) zwembad of gejank bij het (schunnig uitgebreide) ontbijtbuffet.

@backlink(210153)

Bij Amara is verder alles tot in de puntjes verzorgd, kraakhelder en loopt er voldoende personeel om het jou knipmessend naar de zin te maken. Elke kamer heeft zeezicht, in de kelder zit een club. Het hotel heeft ook fietsen te huur. Pak er eentje en fiets naar de volgende hotspots.

2. Eten

Iedereen weet, echt iets authentieks vinden in een badplaats is lastig, maar in Marbella valt het reuze mee en is de boel nog best Spaans. Casa Blanca is een fijne Spaanse tapastoko, voor weinig zit je prima op het terras in het oude centrum van Marbella, waar het sowieso geinig slenteren is door de smalle straatjes Grote bierkaart ook trouwens hier, bij Casa Blanca. Zin in iets meer luxe? Kan ook, restaurant Messina B . heeft één Michelinster maar toch een laagdrempelige vibe, én lekker eten.

Zie alle tips voor Marbella in de Playboy die nu in de winkel ligt of op Blendle