Waarom je nog steeds single bent

Heb je Tinder uitgespeeld? Terwijl het single zijn voor sommige mannen een keuze is, is het voor de ander heel lastig om aan een vrouw te komen. Is dit ook bij jou het geval? Let dan op de volgende punten.

Waarom je nog steeds single bent

Je geeft te snel op

Terwijl sommige mensen de een na de ander binnenslepen, blijven sommige mensen jaren vrijgezel. Geef niet te snel op. Blijf jezelf goed kleden, ga naar de sportschool en drink regelmatig een drankje in dat gezellige café. Er loopt echt een vrouw voor jou op deze aardbol rond, maar de vraag blijft waar je haar tegenkomt. Blijf daarom niet alleen thuis zitten op de bank. Ga er op uit!

Je spreekt geen vrouwen aan

Hoe goed je er ook uit ziet, als je geen vrouwen aanspreekt, wordt het niets. Loop naar die leuke vrouw toe, vraag of ze een drankje wilt doen. Een nee heb je, een ja kan je krijgen.

Toon oprechte interesse

Wees open, vertel dingen over jezelf. Maar niet te veel, je moet haar ook aan het woord laten. JIJ wilt tenslotte HAAR leren kennen, geef haar dan het gevoel dat het om haar draait. Vraag daarom ook verder. Dan geef je haar het gevoel dat je interesse oprecht was, in plaats van dat je de ene vraag stelt na de andere. Het moet niet overkomen als een vragenvuur.

Je gelooft niet in jezelf

Als je van mening bent dat je nooit de perfecte vrouw gaat vinden, zal dit ook niet gebeuren. Op ieder potje, past een dekseltje. Echt waar.

Je hebt een te hoge standaard

Laat je hoge standaard vallen. Het kan ook gewoon zijn dat je te kieskeurig bent. Laat dat perfecte plaatje vallen. Niemand is perfect.

Focus je niet alleen maar op jezelf (en plan je agenda niet te vol!)

Ben je op dit moment alleen maar bezig met jezelf? Werk je veel aan je uiterlijk of je carrière? Hier is helemaal niets mis mee. Maar maak ook tijd voor andere. Anders ontmoet je nooit iemand.

Begin alleen aan een relatie als je er klaar voor bent

Waarom zou je beginnen met daten als je nog elke dag droomt over je ex? Vergeet haar eerst voordat je aan een andere vrouw begint.