Na 45 jaar ontmaagd: het verhaal van Ward

Ward werd namelijk geboren zonder penis. Na jaren opereren, was het eindelijk zover. Dat de penis werkte, maakt zijn vriendin nog even duidelijk op Engelse televisie: 'He can do it when he’s drunk too!'

Na 45 jaar ontmaagd: het verhaal van Ward

De 45-jarige Andrew Wardle uit Manchester werd geboren met een zeldzame aandoening, de blaasexstrofie. Deze geboorteafwijking liet Ward twee dingen na. Zijn blaas ontwikkelde zich buiten zijn lichaam. En Ward had geen penis.

De afgelopen jaren heeft Wardle procedures ondergaan aan het University College Hospital in Londen om een ​​penis chirurgisch te implanteren. Zijn procedures komen op een forse prijs van ruim €56.000. De operatie nam zijn zenuwen van zijn benen en de huid van zijn arm. Wardle moest daarna nog zes weken wachten voordat hij zijn nieuwe zaakje mee kon nemen voor een proefrit. De eer aan zijn vriendin Fedra.

'Ik ben er zo blij mee. Het is fantastisch,' vertelde de verbaasde Wardle aan het Britse tijdschrift The Sun. Fedra had eigenlijk een romantische trip naar Amsterdam geboekt. Maar Ward had al 45 jaar gewacht: 'So one morning, two days before we went away, it just happened. After what Fedra and I have been through, it’s the cherry on the cake.'

Lekker kersje dan. Zijn vriendin Fedra kon het ook niet bevatten. Het was voor haar geweldig. En Ward was volgens haar ook enorm goed in bed. Ze kon niet wachten op de volgende keer.

Nou, dit klinkt veelbelovend. Ze gaan die 45 jaar inhalen.