TRAILER: THE BEACH BUM, DÉ STONERFILM VAN 2019

Bekijk hier de trailer van de stonerfilm van HET jaar:  The Beach Bum. Met Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Zac Efron, Martin Lawrence en Isla Fisher lijkt deze film een groot succes te worden.

TRAILER: THE BEACH BUM, DÉ STONERFILM VAN 2019

'Ik zou heel graag willen dat de film, wanneer deze wordt uitgebracht, wordt getoond in ruimten die blauw staan met marihuanarook,' zegt regisseur. 'We hebben al ongeveer dertig kamers die hebben meedoen.' En nee, juich niet te vroeg. Ze heeft het over Amerika. Of wij hier in ons koude kikkerlandje een jointje tijdens de film kunnen opsteken, is onwaarschijnlijk.

Het verhaal van The Beach Bum draait om de dichter Moondog (Matthew McConaughey). Moondog is een beetje de weg kwijt en vult zijn dagen met drugs, alcohol en het spelen op zijn bongo. Waar hij ooit een dichter met succes was, is hij door de jaren heen veranderd in een gebroken man met een doelloos bestaan. Daar komt echter verandering in wanneer zijn vrouw overlijdt en hij de erfenis lijkt mis te lopen. Hierdoor wordt hij gedwongen om zijn vroegere werk alsnog uit te brengen...

Beach Bum is pas vanaf maart 2019 te zien in de bioscoop.