Koop nu in Italie een compleet huis voor €1

Ja, je leest het goed. Voor €1 een huis in het land van de pizza, de mooie stranden en de snelle sportwagens.

Koop nu in Italie een compleet huis voor €1

Droom je van een huisje boompje beestje in het land van pizza, sportwagens en mooie stranden? En heb je niet heel veel geld te besteden? Dan is dit je kans: in het Italiaanse dorpje Ollolai kun je een huis kopen voor maar €1. Verschillende Nederlanders gingen je al voor (lees: vijf stellen!), maar je kan jouw plekje nog steeds bemachtigen.

Maar hoe kan dit zo goedkoop? Voordat je gelijk het hele dorp opkoopt, lees dan even verder. Er is namelijk wel een tegenprestatie die je moet leveren. Je moet de woning binnen drie jaar opknappen en een bijdrage leveren aan de lokale economie. Waarom dit moet, zullen we je even uitleggen.

Ollolai kent momenteel maar 1.300 inwoners. En omdat dit inwonersaantal alleen maar terugliep, kreeg de burgemeester van Ollolai stress. De arme zielen die wel nog in het verlaten Ollolai woonden, waren erg grijs. Een babyboom zat er in ieder geval niet aan te komen. En hoe lok je jonge bloempjes naar Italië? Zo dus.

De burgemeester zette de verlaten huizen voor €1 te koop en zocht de media op. Slimme zet van de burgemeester. Twijfel je nog? Bekijk dan de televisieserie 'Het Italiaanse Dorp: Ollolai'. De Nederlandse stellen die je voorgingen, worden hier gevolgd. Dan weet je een beetje wat je te wachten staat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ollolai #cortes

Een bericht gedeeld door Giovanni Sanna (@gio.sanna1984) op