OP DEZE MANIER HEB JIJ VANAVOND BETERE SEKS

Wil je vanavond net iets meer in de slaapkamer dan gisteren? Probeer dan deze tips eens uit.

OP DEZE MANIER HEB JE VANAVOND BETERE SEKS

Amerikaanse voetballer LaDainian Tomlinson zei ooit: 'Ik denk altijd dat ik beter kan worden, ik ben nooit tevreden, daarom blijf ik werken.' Hij verwees natuurlijk naar voetbal. Maar het is een citaat dat op vrijwel elk deel van je leven kan worden toegepast - en dan vooral op het gebied van seks.

Je hoeft niet gelijk het hele roer om te gooien. Denk aan kleine dingen, zoals seks in een nieuwe omgeving, een nieuwe positie of de toevoeging van een seksspeeltje in je slaapkamer. Playboy geeft je vijf tips.

1. Praat erover

Je weet niet dat de ander wilt of lekker vindt als je hier niet over praat. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Vraag het haar gewoon. Als je mazzel hebt, vraagt zij ook wat jij nou écht lekker vindt. Win win.

2. Focus op plezier, niet op prestaties

Natuurlijk moet het einddoel van seks altijd twee tevreden partners zijn. Maar focus niet te veel op het klaarkomen - dit zorgt er namelijk voor dat het minder snel lukt. En daarnaast haalt het ook je plezier naar beneden. Je moet gewoon van de seks genieten. Je hebt immers niet elke seconde van de dag seks.

3. Plaag je partner

Sla nooit het voorspel over. Stimuleer alle gevoelige plekjes - zonder dat je de intieme zone bereikt. Zoen haar gevoelige plekjes. Streel haar. Ze zal je uiteindelijk smeken om seks. Of jij zal haar smeken om seks. Zij geniet als ze jou ziet genieten - en andersom natuurlijk. Je kan ook een stapje verder gaan. Neem bijvoorbeeld een veer. Veren prikkelen de gevoelige zenuwuiteinden aan de oppervlakte van de huid, waardoor ze ontvankelijker worden voor aanraken, likken, zoenen en bijten.4. Praat 'vies'

Is dit allemaal te veel moeite voor je? Gebruik dan gewoon je mond. Praat met haar. Laat haar weten hoeveel zin je in haar hebt. En wat je met haar wilt doen vanavond. Wat je hiermee bereikt? Ze zal nog meer zin in je hebben en al heel erg nat zijn. Verder krijg je natuurlijk wat woordjes terug, waardoor je zelf nog geiler wordt. Jullie zullen zoveel zin in elkaar hebben dat jullie de slaapkamer niet eens zullen bereiken.

5. Sla haar (en je eigen) tepels niet over

Het is leuk voor jou en voelt goed voor haar. Maar niet alleen vrouwen vinden dit lekker. Of je nu een man of een vrouw bent, iedereen heeft gevoelige zenuwuiteinden in de tepels. Waarom zou je de gevoeligheid niet verhogen met een paar tepelzuigers? Wil je het toch liever zelf doen? Dat kan natuurlijk ook. Kan je gelijk je tong gebruiken.