Zeven redenen waarom je niet zonder smartwatch kan

De smartwatch: een accessoire en gadget in één. Onder andere Samsung, Pebble, Motorola en natuurlijk Apple, hebben een smartwatch op de markt gebracht. Dit is waarom jij er een moet hebben:

Zeven redenen waarom je niet zonder smartwatch kan

1. Je leest je berichten sneller

 

Wanneer je een melding krijgt, hoef je je telefoon niet uit je zak te halen. Je hoeft alleen maar je arm omhoog te tillen.

2. Hij is handig voorbij het sporten

 

Hij meet je hartslag en telt je stappen. Daarnaast is hij natuurlijk een stuk makkelijker mee te nemen dan je telefoon. Ook voor een muziekje tijdens het sporten kan hij zorgen.

3. De TomTom kan de deur uitJe kan hem namelijk gebruiken voor navigatie. Via GPS houdt hij je gelopen route bij. Wat trouwens ook weer handig is voor tijdens het sporten (hardlopen of fietsen).

4. Hij staat stoerEen horloge is van oorsprong een sieraad. Een smartwatch is een gadget. Ja, dat klinkt een stuk stoerder. Daarnaast heeft bellen vanaf je horloge toch een hoog James Bond gehalte.

5. Je kan berichten lezen op je werkLiever niet te veel op je mobiel in de baas zijn tijd? Als je op je smartwatch bezig bent, zal je toch minder snel de indruk wekken dat je gewoon appjes aan het lezen bent.

6. Telefoon leeg? Maakt niet uit!

 

Je telefoon valt uit op een moment dat het je echt niet uitkomt. Maakt niet uit! Je hebt je smartwatch als back-up.

7. Klokkijken

 

O ja, dat kan je natuurlijk ook op een horloge. Je bent sneller op de hoogte van de datum en de tijd, dan wanneer je je telefoon nog uit je zak moet halen.