De beste manier om een trio te regelen

Misschien word je dit jaar 40. Of heb je al vijftien jaar seks met dezelfde. Of ben je allebei gewoon nieuwsgierig en eindelijk dapper genoeg om het eens te proberen. Wat ook de reden is om een trio te proberen, het is er nooit te laat voor.

De beste manier om een trio te regelen

Je hebt een dame. En je bent er helemaal klaar voor. Nu alleen nog een derde. Dit is waar het lastig begint te worden. Als je besluit ervoor te gaan, waar is dan de beste plek om een derde te vinden? Je laat diegene binnen in je slaapkamer, maar ook in je relatie. Waar moet je beginnen?

Keuze genoeg

Als je zelf al in een relatie zit is het aan te raden om de derde persoon rustig en verstandig te kiezen. Het meest verstandige is wel om voor iemand te kiezen die voor jullie bekend is, maar waarmee jullie niet te close zijn. Het moet iemand zijn waar je mee op een level zit dat je kunt inschatten of diegene ervoor open staat. 

Ben je single? Er zijn veel datingsites- en apps waarbij stelletjes op zoek zijn naar een derde. Pas wel op, er kunnen vreemde vogels tussen zitten. Het is aan te raden om eerst met iemand te gaan Skypen, om er zeker van te zijn dat je niet gecatfisht wordt. Je kan ook een bezoekje brengen aan een sexclub.

 

Vragen

Over een trio begin je natuurlijk niet zomaar. En al helemaal niet bij een vreemde. Het kan natuurlijk wel, maar de kans is redelijk groot dat het verkeerd wordt opgevat. Je moet er voorzichtig over beginnen. Begin bijvoorbeeld over een filmscene waar een trio in voorkomt, of een bekend koppel waar biseksualiteit bekend is. Daarna kun je vragen of diegene ooit een trio heeft gehad of zou willen. Houd het gesprek luchtig. En als je merkt dat diegene geïnteresseerd is, zou je een balletje op kunnen gooien. Maar maak je van tevoren niet te druk, de persoon wie je vraagt zal zich ongetwijfeld gevleid voelen, wat zijn antwoord ook mag zijn.Regels

Heb je een relatie? Maak dan duidelijke afspraken, wat je juist wel en niet wilt. Ook als je geen relatie hebt is het aan te raden om afspraken te maken. Tot hoe ver willen jullie gaan? En wat zoeken jullie erachter? Op een hele liefdesverklaring na je trio zit je natuurlijk niet te wachten. Of juist wel. Het is in ieder geval handig als alles duidelijk is, om verassingen te voorkomen.Benodigdheden

Wat je nodig hebt? Heel veel glijmiddel, condooms en seksspeeltjes. Natuurlijk hoeft dit niet, maar het is wel aan te raden. 

 

Hoe begin je?

Je moet er niet te veel over nadenken. Begin gewoon met een glas wijn en flirt wat. Toch nog lastig? Stel dan een massage voor, dan is de stap naar de slaapkamer iets minder groot. 

 

Welke posities probeer je?

Doe wat natuurlijk aanvoelt. Jullie kunnen echt alles proberen. Je kunt bijvoorbeeld een cirkel maken, zodat ieder iets kan geven en ontvangen. Je zal vanzelf zien dat het vanzelf gaat.Wanneer het klaar is 

En ook niet heel onbelangrijk: bespreek van tevoren wat je wilt doen als het klaar is. Sommige willen gelijk afscheid nemen, anderen willen blijven slapen. Om ongemakkelijkheden te voorkomen, is het handig als je dit van tevoren allemaal bespreekt. 

 

Wil jij het gaan proberen?