ZIEN: Bugatti Divo, de duurste auto ter wereld

De nieuwe Bugatti Divo kost vijf miljoen euro is daarmee de duurste auto ter wereld. Wilde je hem kopen? Dan moeten we je teleurstellen. De Divo is namelijk nu al uitverkocht.

Nieuwste Bugatti kost vijf miljoen euro en is nu al uitverkocht

Er worden er maar veertig van gemaakt en één daarvan komt naar Nederland. Kopers mochten de auto's tot in detail samenstellen. Allemaal anders dus, maar ze hebben wel een ding gemeen: de topsnelheid van 380 km/u. Begrensd door de fabrikant, want technisch gezien kan de Bugatti nog veel sneller.

HAPPINESS ISN'T JUST AROUND THE CORNER.

IT IS THE CORNER.

De DIVO is de meest behendige en dynamische auto die BUGATTI ooit heeft gecreëerd: een perfect eerbetoon aan het 110-jarig jubileum van Bugatti, dat zal worden gehouden in 2019. De combinatie van een adembenemende acceleratie en meer downforce, is de auto gebouwd voor bochten. Dankzij de optimale handlingprestaties, danst de DIVO behendig door bochten. 

Om de toekomst vorm te geven, hebben ze het verleden omarmd. De DIVO grijpt terug naar het gouden tijdperk van de carrosseriebouw, een trotse traditie van bijna een eeuw oud, door een rollend chassis te verenigen met een gloednieuw lichaam. Het ontwerp is indrukwekkend krachtig en opvallend. We stellen je voor aan de nieuwe Bugatti Divo.