DRAKE TOONT ​​ZIJN €652.628 EROTISCHE RICHARD MILLE HORLOGE

De Amerikaanse rapper werd gespot in Vegas en met een de exclusieve Richard Mille RM 69 Erotic Tourbillon (ja, zo heet hij echt!) om zijn arm. En zoals de naam al doet vermoeden, dit is niet zomaar een horloge. 

DRAKE TOONT ​​ZIJN €652.628 EROTISCHE RICHARD MILLE HORLOGE IN VEGAS

Het unieke horloge werd uitgebracht door de Zwitserse luxewijzermaker in 2015 met een prijs van €652.628. Er werden slechts 30 exemplaren van gemaakt, als eerbetoon aan de geschiedenis van de creativiteit van het merk.

Als een tourbillon-beweging, biedt het horloge dragers een keuze aan intieme berichten. Je kunt deze combinaties zelf samenstellen, door te draaien aan de wijzerplaat van het bijzondere horloge.

De bovenste balk bevat verwisselbare uitdrukkingen als: 'Ik wil', 'Ik moet', 'Ik verlang ernaar', 'Ik zou graag' en 'laat me'. 

De middelste balk voegt het samen met bijvoeglijke naamwoorden als: 'verkennen', 'smaak', 'kus', 'wekken', 'verslinden' en 'liefkozen'.

En de balk onderaan verlicht het bericht met: 'je vanavond', 'je lippen', 'jouw lichaam', 'je tepels' 'je kutje' en 'jij gek'.

En daar zijn best leuke combinaties mee te maken. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen lezen: 'laat me je kutje verslinden.'

Subtiel. Verrassend genoeg koos Drake er alleen voor om de meest conservatieve berichtcombinatie op social media te plaatsen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Even the watch is poetic.

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op

Anderen waren wel wat creativer én gewaagder.