MACALLAN WHISKYDINER BIJ INTERCONTINENTAL AMSTEL AMSTERDAM

Liefhebbers van whisky, opgelet! Geniet van het meest exclusieve whiskydiner van Macallan in het InterContinental Amstel Amsterdam: The Macallan Masters of Flavour.

MACALLAN WHISKYDINER BIJ INTERCONTINENTAL AMSTEL AMSTERDAM

Dit wil je niet missen. Je geniet van een avond vol whiskey én goed eten. Dat de whiskey’s goed zijn, hoeven we je niet uit te leggen. Macallan is bekend en geliefd over de gehele wereld. The Macallan wordt ook wel de Rolls Royce onder de whisky’s genoemd. Maar wat maakt deze whiskey zo uniek? De whisky wordt exclusief gemaakt van de Schotse gerst Golden Promise en is altijd gerijpt in sherryvaten. The Macallan is daarom altijd rijk en gebalanceerd van smaak. Tijdens het diner kun je genieten van The Macallan Exceptional Single Cask No.10 en The Macallan 40 Year Old.

En hoe zit het dan met het eten? Het eten wordt verzorgd door Roger Rassin, chef La Rive. Rassin is onlangs opgenomen in een lijst met beste chefs ter wereld. Hij zal je een heerlijk vier-gangen menu voorschotelen. Het eten zit dus ook goed, en zal je verwachtingen zeker overtreffen.

Tijdens deze bijzondere avond zijn er twee flessen van The Macallan 40 year old in het spel. Eentje om te drinken, eentje om te kopen. Een unieke kans aangezien er van deze fles maar 452 exemplaren zijn.

Voor een bedrag van €275 kun jij bij The Macallan Masters of Flavour aanwezig zijn. Het diner is op vrijdag 2 november. Geïnteresseerd? Stuur dan even een mailtje naar restaurant.reservations@ihg.com.