Khabib Nurmagomedov daagt Floyd Mayweather uit

De Russische UFC-vechter Khabib Nurmagomedov wist twee weken geleden Conor McGregor te verslaan. Nu heeft hij een nieuw slachtoffer uitgekozen: Floyd Mayweather.

Khabib Nurmagomedov daagt Floyd Mayweather uit

De wereld van Khabib staat niet stil, al helemaal niet na UFC 229. Khabib heeft zelfs gedreigd de UFC te gaan verlaten. Hij hoeft niet stil te zitten, hij heeft namelijk meerdere opties openstaan. 

Optie 1: 50 Cent 

Of Khabib voor twee miljoen komt vechten bij Bellator. Gevoelig onderwerp natuurlijk, aangezien die twee miljoen symbolisch is voor het nog niet ontvangen prijzengeld van Khabib. 50 Cent heeft namelijk banden met MMA-vechtsport organisatie Bellator. Aangezien Khabib nu problemen heeft met UFC, komt dit aanbod op een goed moment.

Optie 2: Conor McGregor achterna 

Hij wil namelijk Conor McGregor achterna en een poging wagen om Floyd Mayweather Jr. te verslaan. 

Khabib laat op zijn Instagram weten dat hij het wel aandurft. 'Hey, laten we dit doen Floyd! Wij moeten nu wel tegen elkaar vechten. 50-0 tegen 27-0. Twee gasten die nooit verliezen. Waarom niet? Er kan tenslotte maar één koning zijn in de jungle.' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look who I ran into at tonight’s fights in Russia.

Een bericht gedeeld door Leonard Ellerbe (@leonardellerbe) op

Het is niet bekend in welke discipline de Rus Mayweather uitdaagt. Het kan MMA zijn, of gewoon boksen (zoals McGregor eerder deed). Het is ook nog niet bekend of de Amerikaan op de uitdaging ingaat. Vorige maand liet Mayweather weten dat hij een rentree in de ring maakt. De eigenlijk gestopte vechter gaat opnieuw vechten tegen de Filipijn Manny Pacquiao.