ZIEN: nog meer versierde billen én borsten

Eerder berichtten we al over dé Halloweentrend van het jaar: pompoenbillen. En daar willen we even op terugkomen. Om nog even in de Halloweensfeer te blijven. Want er is meer. En het is nog beter.

ZIEN: nog meer versierde billen én borsten

Eerder berichtten we al over dé Halloweentrend van het jaar: pompoenbillen. En daar willen we even op terugkomen. Om nog even in de Halloweensfeer te blijven. Want er is meer. En nog beter.

Tekst: Vond je de pompoenbillen toch niet zo? Dan hebben we nog een paar ideetjes voor je dame. Er zijn namelijk nog meer manieren om haar billen te versieren. Het is je geluksdag, want de mensen achter de pompoenbillen hebben net nog een nieuw, fonkelend idee voor je Halloween-behoeften gecreëerd. Daarom presenteren we je met trots de glitter vleermuis butt. De look spreekt voor zich. Zie jij haar graag met een ​​glinsterende vleermuis op haar billen?

Als je het leuk vindt om de look uit te breiden, kun je sprankelende vleermuizen op haar benen of op haar rug toevoegen. Of op haar borsten, niet te vergeten...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??HAPPY HUMP DAY!?? Shake your booty... were half way to the weekend! ??✨ @ella_ruby

Een bericht gedeeld door ✨GO GET GLITTER✨ (@gogetglitter) op