Deze angstaanjagende man gaat MMA in

Conor McGregor en Khabib Numagomedov zijn plankjes vergeleken met Martyn Ford. Hoewel zijn naam wellicht niet al te bijzonder is, kun je dat niet van zijn lichaam zeggen.

Breed, breder, Ford: deze angstaanjagende man gaat MMA in
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Post work out Carb Blend For optimal muscle growth!!! When it comes to post work out you need more than just some protein with simple carbs chucked in. The post workout window is critical if you are to really maximise recovery potential and muscle growth. That post work out shake can go a long way to decided just how good A carb mixture of: •Dextrose •Cluster dextrin •Isomaltulose •Waxy Maize With this mixture insulin spikes are avoided, so there is no fear of fat gain, BUT your muscles are quickly filled with carbs, which are depleted after an intense workout. These critical carbs pull water and nutrients into the muscles post workout, thus creating that much desired full look. For more training tips, information and advice for FREE follow www.ignitenutrition.com (link in bio) and follow @ignite.nutrition #martynford #growth #gains #mass #Recovery

Een bericht gedeeld door Martyn Ford (@martynfordofficial) op

Je hebt breed, breder en dan heb je Ford. Maak kennis met de 33-jarige Amerikaan Martyn Ford. Hij is verslaafd aan de sportschool, wat niet heel verassend is. De man weegt 140 kilo en dat is een en al spier. De man is dan ook een hit op social media en dan vooral bij een video waarbij hij zo hard op een bokszak slaat dat het hele frame in de muur afbreekt.

Nu gaat hij zijn geluk beproeven in de kooi, want tijdens het Konfrontacja Sztuk Walki – probeer dat maar in een keer uit je strot te krijgen – is hij een van de headliners tijdens het programma. We hebben nu al medelijden met zijn tegenstander.

Het bijzondere is dat Ford vroeger helemaal geen MMA’er wilde worden. Zelf zag hij het helemaal zitten om cricket te beoefenen. Helaas gooide een blessure roet in het eten en koos hij voor deze weg. “Ik voelde me leeg toen ik niet meer cricket kon spelen. Ik was er zeker van dat ik professional kon worden. Door de blessure ben ik iets anders gaan zoeken waar ik succes in kon boeken.”

Toch heeft het twee jaar geduurd voordat de spierbonk zijn eerste partij kon boksen. Aan kracht had hij natuurlijk geen gebrek, maar zijn behendigheid en snelheid waren nog niet top. Nu lijkt hij er echter klaar voor.

Overigens heeft een oplettende kijker Ford wellicht herkend, want de spierbonk speelde al mee in verschillende films. Zo was hij te zien in Kingsman: The Golden Circle en Accidentman.

Benieuwd naar Ford? Wees dan nog even geduldig. Pas volgend jaar maakt hij zijn debuut in MMA.