Vreemdgaan en zó betrapt worden (worst-case scenarios)

Je gaat vreemd. Je wordt betrapt. En hoe. Deze drie verhalen zorgen ervoor dat je het nooit meer in je hoofd haalt om vreemd te gaan. Dat deze mensen op deze manier betrapt zouden worden, hadden ze nooit bedacht.

Vreemdgaan en zó betrapt worden (worst-case scenarios)

1: Man komt er via Google Street View achter dat zijn vrouw vreemdgaat

2: Nachtje vreemdgaan eindigt met politie op balkon van de buren

Denk je een intieme ochtend te beleven met je minnares, komt haar vriend vroeger thuis. Het gebeurde een man in Capelle aan den IJssel gister. Hij moest snel met de broek op zijn enkels het balkon op. De man klom vervolgens 'met gevaar voor eigen leven' over meerdere andere balkons en vroeg op een gegeven moment of hij bij een vrouw naar binnen mocht. Hij zei dat hij bedreigd was met een vuurwapen door een andere man. 

De vrouw aan wie hij dat vroeg, was compleet in paniek en belde de politie, maar liet hem niet binnen. De politie kwam met meerdere auto's, maar uiteindelijk bleek er van het verhaal van de man dus niets waar. Hij werd na ruim een uur bibberen in de kou door agenten binnengehaald. Tijdens dat wachten moest hij ook nog eens aanschouwen dat zijn 'vrouw' seks had met haar vriend. Of het nog steeds haar vriend is, is nog maar een vraag.

3: Uber chaffeuse komt er tijdens rit achter dat passagier met háár vriend vreemdgaat

Een Uber chauffeuse brengt haar passagier naar een wel heel bekende plek. Msixelaa kreeg een aanvraag voor een rit vanaf het vliegveld en raakte in de auto aan de praat. Het meisje had een flinke koffer bij zich en vertelde dat ze op weg was naar haar vriend, om een paar dagen gezellig samen te spenderen. Na een goed gesprek kwam Msixelaa erachter dat het meisje onderweg was naar háár vriend. Msixelaa had in eerste instantie niks door. Het meisje had namelijk alleen de naam van het appartementencomplex doorgegeven. Toen de Msixelaa het meisje afzette kwam haar vriend aanlopen. Hij had zijn vriendin vertelt dat hij zijn zieke moeder ging opzoeken in New York. Oei. Haar vriend kwam er ook niet makkelijk vanaf: hij ging van twee vriendinnen naar nul.