ZIEN: de dikste, snelste en meest unieke McLaren ooit gemaakt

Maak kennis met de Hyper-GT. Volgens McLaren een ode aan de Formule 1. Deze unieke driezitter overtreft al je verwachtingen.

ZIEN: de dikste, snelste en meest unieke McLaren ooit gemaakt

Te beginnen met de looks van de hypercar. Het mag duidelijk zijn dat McLaren geïnspireerd was door de Formule 1 wagens. Vandaar de Speedtail, waarmee de topsnelheid van de hypercar wordt verbeterd. Omdat de auto perfect is gestroomlijnd, heeft deze hypercar een unieke look gekregen.

Met andere woorden:deze hypercar is gemaakt om hard te gaan. Maar hoe hard dan precies? Snoeihard. De Hyper-GT kan maximaal 402 kilometer per uur, wat te danken is aan de looks en de 1035 pk van de auto.

En dan is er nog niet gesproken over de acceleratietijd van deze hypercar.Binnen 12,8 seconden bereik je een snelheid van 300 km/h. Sneller kan haast niet.

Overtuigd? Dan moet je wel even diep in de buidel tasten. De auto zal rond de €2.000.000 gaan kosten. Er zijn slechts 106 exemplaren van de Hyper-GT geproduceerd. Dit aantal heeft te maken met de exemplaren van de F1-auto die McLaren in de jaren negentig produceerde – ook 106.

En at last but not least, de plaatjes van deze bizarre mooie auto.