Deze Netflix serie gaat mogelijk offline na aanklacht van €45 miljoen

Netflix staat een flinke boete te wachten. Spot namelijk nooit met Satan. Want dat komt je namelijk wel héél duur te staan.

Netflix serie gaat mogelijk offline na aanklacht van €45 miljoen

Een van Netflix nieuwste series 'Chilling Adventures of Sabrina' gaat waarschijnlijk offline, vanwege een aanklacht van €45 miljoen. Waarom? Dat lees je hier. 

Netflix spot namelijk met Satan in de serie. En daar zijn de Amerikaanse satanisten niet zo blij mee. En wat doe je dan? Juist, Netflix voor de rechter slepen. Eisen dat de serie verdwijnt én €43 miljoen schadevergoeding. 

Dat je niet mag spotten met satan, willen ze duidelijk maken. Ze zijn daarom om een aantal dingen boos. Te beginnen met de satanistische tempel die in de serie te zien is. Deze lijkt namelijk heel erg op een bestaande tempel. Zie hieronder het verschil. 

Maar waarom de satanisten het meest boos zijn? Om de manier waarop hun religie wordt neergezet. Volgens hen wordt er misbruik gemaakt van hun geloof. 

Voorlopig staat de serie nog online. Of de satanisten de rechtszaak gaan winnen, is nog niet duidelijk. Snel afkijken dus, voor de zekerheid.