Autoblow A.I.: dé blowjobmachine van de toekomst

Wat er gebeurt als je een seksspeeltje met kunstmatige intelligentie uitrust? Maak kennis met de Autoblow A.I. - het seksspeeltje dat met behulp van kunstmatige intelligentie heeft geleerd hoe een echte blowjob gegeven wordt.

Autoblow A.I.: de blowjobmachine van de toekomst

Ja, je hebt het goed gelezen. De 'Autoblow A.I' geeft je goede blowjobs en is mogelijk het begin van een nieuwe generatie masturbatie-speeltjes voor mannen. Brian Sloan kwam met het idee. Hij maakte al veel gebruik van kunstmatige intelligentie in allerlei producten. Hij vond het daarom ook de hoogste tijd om het te gaan combineren met seks. En zo was Sloan de eerste die kunstmatige intelligentie en seksspeeltjes combineert om een ​​échte ervaring te creëren.

Met de hulp van ingenieurs en experts voor Artificial Intelligence ontwikkelde hij de Autoblow A.I. - waar A.I staat voor 'Artifial Intelligence', de Engelse term voor kunstmatige intelligentie. Na een analyse van meer dan 100 uur blowjob beeldmateriaal (je zult het maar moeten bekijken.), is het seksspeeltje nu in staat om tien verschillende blowjob-technieken te gebruiken. Of, zoals Sloan het noemt, om tien verschillende blowjob-ervaringen aan te bieden.

Het klinkt misschien absurd, maar dit is het resultaat van echte wetenschap. Wil je het uittesten? Dan moet je nog even wachten. Volgend jaar wordt het apparaatje uitgebracht. En dit voor maar €218.

Benieuwd hoe dit apparaatje er dan precies uitziet? Wat waren we toch zonder filmpjes.