PLAYBOY ZOEKT STAGIAIRES (M/V)

Jij wil stage lopen bij het grootste mannenblad ter wereld? Dat kan!

PLAYBOY ZOEKT STAGIAIRES (M/V)

Netwerk op allerlei toffe persevents en borrels, schrijf jouw eigen artikelen voor zowel het blad als de website, doe ervaring op bij één van de grootste uitgeverijen van Nederland en krijg de verantwoordelijkheid die je verdient. Bij ons is het geen kwestie van koffie halen en enveloppen dichtlikken maar echt een voltallige bijdrage leveren aan de beste mannensite van Nederland. Wil jij werken bij Playboy? Dat kan per direct. 

Wat we zoeken:

Een (HBO/WO) stagiair die affiniteit heeft met (online)content, journalistiek en sociale media. Je gaat aan de slag op de mannenredactie van Pijper Media en schrijft dagelijks artikelen over auto's, feesten, lekker eten, mooie vrouwen, de nieuwste gadgets en fijne borrels. De goede dingen des levens dus. Daarnaast help je ons met het onderhouden van soiale media en wordt het tonen van initiatief altijd gewaardeerd.  

Wat we bieden:

Een stage van 3 tot 6 maanden met een marktconforme stagevergoeding. Tijdens deze periode ga je fulltime aan de slag op de redactie in Amsterdam en assisteer je bij de dagelijkse werkzaamheden. Je zult werken aan de website van Playboy. Er is voldoende ruimte voor een schoolopdracht of een afstudeeronderzoek en je krijgt de vrijheid om jouw ideeën uit te werken. Wij bieden een leerzame stage met goede begeleiding zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen als (online)journalist en je een veelzijdig portfolio op kunt bouwen. Daarnaast kun je alleen op kantoor al flink netwerken, we delen de redactie met titels als Nautique, Grazia, Beau Monde en Marie Claire. Gezelligheid en een kickstart van jouw carrière gegarandeerd. 

Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar maarten@playboy.nl.