Doe het dit jaar net even anders: deze drie dingen kun je óók doen met kerst.

Voor als je al die koude wandelingen in de duinen zat bent. Pak het dit jaar gewoon compleet anders aan. Unieke kerst gegarandeerd.

Doe het dit jaar net even anders: deze drie dingen kun je óók doen met kerst.

Doe eens actief

Ga Indoor Skydiven. Ga een rondje karten. Ga trampolinespringen. Ren eens 20 km (hoef je je gelijk niet meer zorgen te maken over de kerst calorieën die je die avond gaat eten). Voor de beginnelingen onder ons wordt de 5 km ook goedgekeurd. Je kunt natuurlijk ook de hele dag in bed blijven. Lees in ons decembernummer welke standjes de meeste calorieen verbranden.

Relax

Het kan goed zijn dat je he-le-maal klaar bent met de kinderen, of ze nu van jou of van iemand anders zijn. Al dat actieve gedoe is niets voor jou. Jij wilt gewoon lekker relaxen. Geen geschreeuw, gehuil of gejammer meer. Pak daarom je rust in de sauna. Hoef je je ook geen zorgen te maken over het zes gangen diner. Je bestelt gewoon lekker in je badjas je favoriete avondmaal. Je zult er vast wel een kerstachtig toetje bij krijgen. Of een rode badjas. Ha ha.

Ga naar de dierentuin

Dieren weten niet dat het kerstmis is. Gelukkig maar. Dat moest er ook nog eens bijkomen. Is Artis toch iets te standaard voor je? Ga dan lekker aapjes kijken in de Apenheul. Of ga roggen aaien in het Dolfinarium. Vergeet je kerstmuts niet! Zullen ze de hokken ook versierd hebben?