10 steden waar jij je oudejaarsavond MOET vieren

Oud & Nieuw. Je vindt het leuk of echt helemaal niet. Maar je moet er toch wat van maken. Of je nou je vrienden, familie of je vriendin meeneemt, in deze steden moet je echt een keer oudejaarsavond hebben gevierd.

10 steden waar jij je oudejaarsavond MOET vieren

Playboy geeft je tien steden waar je je oudejaarsavond echt een keer gevierd moet hebben. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gezellig knus thuis te vieren. Maar niet dit jaar. Dit jaar ga jij op stap. En wel hierheen. 

1. Berlijn

Je weet vast hoe de Oktoberfeesten eraan toe gaan. Een en al feest. Bier, bier en tieten. Verder heb je er de lekkerste worsten, verschillende optredens van beroemde pop- en rocksterren en allemaal leuke kerstkraampjes. Tijdens oudejaarsavond zijn er flitsende licht- en lasershows, is er de bekende countdown én een spetterende vuurwerkshow.

2. Düsseldorf

Vuurwerk kijken tijdens oudejaarsavond? Als je alleen bij het idee al afhaakt, is Düsseldorf de stad voor jou. Deze stad staat namelijk bekend om zijn uitgaansleven. Je vindt hier de tofste clubs en de dikste festivals.

3. Parijs

Deze stad is aan te raden als je een vriendin hebt. Oudjaar vieren op de Champs-Elysées of onder de Eiffeltoren? Hoe romantisch. Do we need to say more? Na middernacht is de Eiffeltoren een halfuur lang schitterend verlicht door een spectaculaire lichtshow. Oui oui.

4. Brussel

Spreek je geen frans en vind je de Duitse taal ook helemaal ruk? Ga dan naar België. Leg een goede bodem met een lekker patatje of een verse wafel. Of natuurlijk allebei. Na het aftellen naar het nieuwe jaar barst het feest in de stad pas echt los. Brussel zorgt ieder jaar weer voor het grootste vuurwerkspektakel en daarbij vinden er op verschillende plaatsen in de stad muziekfestiviteiten plaats.

5. Antwerpen

Een andere Belgische stad om oudjaar te vieren is Antwerpen. Geniet in deze stad van een spectaculaire vuurwerkshow terwijl je uitkijkt over de Schelde. Je kunt hier genieten van de kerstmarkt, het vuurwerk en de schaatsbaan. Ook kun je er goed uitgaan. Antwerpen heeft gezellige kroegjes, maar ook toffe clubs. Waar wacht je nog op?