Dit ga jij doen als jij de staatsloterij wint

Over een paar uur is de oudejaarstrekking. Wat als je ineens een paar miljoen rijker bent? Voor het geval je straks niet meer helder na kunt denken, zetten wij een paar dingen voor je op een rijtje.

Dit ga jij doen als jij de staatsloterij wint

Koop een gigantische villa

Je huis. Je wordt erin wakker. Je staat erin op. Meestal dan. Je brengt nergens zo veel tijd door als je eigen huis. Dus waarom zou je in krot wonen als je ook een drie-verdieping hoge penthouse kunt wonen? Zoiets als het Playboy Mansion. Maar dan net even anders.Koop een vakantiehuis op je favoriete vakantiebestemming

Als je de temperaturen, de mensen of je werk hier gewoon helemaal niks vindt. Koop dan gewoon een huis lekker ver weg. Droom even: je vakantiehuis op Ibiza. Curaçao. Dubai. Italië. Of fuck it, gewoon alle vier. Hangt wel een beetje hoeveel poen je hebt gewonnen. Maar goed. Blijf positief. Denk aan mil-joen-en. Dan kan dat ene huisje in Italië er gewoon ook nog bij. Heb je gelijk een excuus om lekker vaak op vakantie te gaan. Dat huis is immers toch al van jou. Zou er wel een zwembad bij aanleggen. Genieten level 100.

Koop de auto van je dromen

Wat dacht je van de unieke Koenigsegg. Of gewoon een dikke Rolls Royce. Of de Lamborghini Miura. Vul je oprit met de dikste auto’s. Eentje voor op vakantie (in de Miura kun je natuurlijk geen drie koffers vervoeren), eentje voor de snelheid (VROEM, op de snelweg) en eentje omdat het gewoon een blikvanger is (vrouwen zullen je nooit meer vergeten).

Ga op vakantie

Of je nou naar het duurste 5-sterren resort gaat of je op wereldreis gaat – ga de wereld zien. Zie dingen die je nog nooit gezien hebt. Doe dingen die je nog nooit gedaan hebt. Proef dingen die je nog nooit geproefd hebt. Koop gewoon die dure kaviaar. Laat het je smaken.

 

Doe wat goeds voor de mensheid

Ja. Nu je in een enorme villa woont, drie auto’s hebt en twee vakantiehuizen en de wereld gezien hebt, mag je jezelf tot een gelukkig mens prijzen. Maar je maakt jezelf – en andere – ook gelukkig als je wat voor hen doet. Steun een goed doel, doe vrijwilligerswerk in Afrika en geef elke zwerver die je ziet wat geld. Dit doet ook je reputatie ten goede.

Hoeveel loten heb jij gekocht?