5 originele kerstcadeaus voor je vriendin

Geurtjes gaan op. Een cadeaubon wil niemand voor kerst. En een ring heeft ze al van haar ex gehad. Geef dit jaar wat origineels aan je vriendin. Geef dit.

Dit zijn nou de 5 ideale kerstcadeaus voor je vriendin

1. Een pot

Dit is het cadeau voor de romanticus. Of als je niet heel veel geld te besteden hebt. Of gewoon het liefste cadeau wil geven die je vriendin ooit gehad heeft. Want dit cadeau is hét ultieme bewijs dat cadeaus niet duur hoeven te zijn. Een pot klinkt natuurlijk niet heel aantrekkelijk. Maar dat is het wel. We leggen het even aan je uit. Koop een glazen pot. Pak wat A4'tjes en knip er allemaal banen van. Schrijf op elk papiertje een quote waarom je haar leuk vindt. Waarom je blij van haar wordt. Wat er leuk is aan haar. Je kunt er zoveel bedenken als je maar kunt. Elke dag mag ze dan een papiertje openmaken. Is dat niet een lief cadeau?

2. Salsa les

Als je écht origineel wil zijn, is dit jouw cadeau. Superleuk om aan je vriendin te geven, want je hebt gelijk wat te doen voor een originele date night. Nieuwe danspasjes, lekkere muziek én veel plezier gegarandeerd. Je krijgt er ook nog eens soepele heupen van. Gaan met die banaan!

3. Een uniek horloge

Het is een feit: vrouwen houden van sieraden. Maar ze wisselen alles elke dag. Dan weer goud, dan weer zilver. Dan weer niets, en dan heel veel. Maar: een horloge draagt een vrouw altijd. Een écht mooi horloge is onmisbaar in de sieradencollectie van een vrouw. Koop daarom een hele mooie. Ze zal altijd aan jou denken als ze deze de tijd checkt. Is het al tijd om naar jou te gaan? Haar droomhorloge vind je bij Olivia Burton Horloges.

4. Doe wat leuks samen

Het is kerst. De gedachte gaat natuurlijk om het samen zijn. Cliché he. Doe wat leuks. Ga samen schaatsen. Ga naar de bioscoop. Ga aapjes kijken. Ga vliegeren. Verzin wat. Misschien heeft ze een leuke hobby en is het haar droom om dit samen met jou te beoefenen. Doe het samen. En haar hart zal smelten.

5. Geef haar een adrenaline kick

Houdt je vriendin van adrenaline? Vindt ze boeken lezen maar saai? Dan is dit hét cadeau voor haar. Ga skydiven. Gooi d'r uit een vliegtuig en spring er zelf achterna. Joepie!