Voor €132.000 koop je het complete interieur van een 10 jaar oude Bugatti

Het interieur. Dit is dus exclusief de Bugatti zelf.

Voor €132.000 koop je het complete interieur van een 10 jaar oude Bugatti

Heb je er altijd al van gedroomd om 's werelds snelste auto te bezitten, maar heb je niet de miljoen dollar plus extra geld over? Dat dachten wij al. Een Miami-autohandelaar biedt jou de ideale oplossing. Voor €132.000 kun je een compleet nieuw interieur kopen van een Bugatti Veyron.

Braman Motors, de plaatselijke Miami-autodealer die de Veyron-interieurset heeft vermeld, zegt dat deze kwam van een gloednieuw 2008 Bugatti Veyron 16.4. Het werd weggehaald voordat de eigenaar de auto in bezit nam, dus het is nog nooit eerder gebruikt. De complete set omvat het dashboard, stoelen, veiligheidsgordels, portierbekledingspanelen, pookknop, A/C-bedieningselementen, stuurwiel, middenconsole, handschoenenkastje, onderste dashboardrand en andere kleine stukjes. De autodealer beweert dat de onderdelen in perfecte staat zijn en zijn opgeslagen in een geconditioneerd gebied. Het cognackleurige interieur zal ook passen in Veyron-modellen van 2006 tot 2015. Mocht je die nog hebben staan.

Braman Motors in Miami verkoopt het gloednieuwe interieur uit de 2008 Bugatti Veyron 16.4. Het is eruit gehaald voordat de koper de auto mee kreeg en nog nooit gebruikt. De set bevat het dashboard, de stoelen met riemen, deurpanelen, het stuur, het dashboardkastje en allerlei andere kleine onderdelen. Alles is in uitstekende conditie en klaar voor een nieuwe eigenaar. We moeten bekennen, zo’n rechtopstaand deurpaneel oogt nog het meest als moderne kunst.