ZIEN: de Swiss Dream Watchphone

We schreven al eerder over een €38.000 Apple Watch, geïnspireerd door kaviaar. Nu hebben ze weer wat nieuws verzonnen. Maak kennis met de Gouden iPhone X mét Apple Watch: de Swiss Dream Watchphone. 

ZIEN: de Swiss Dream Watchphone

Russische accessoire maker Caviar staat erom bekend dat het gouden objecten aan de achterkant van iPhones monteert. Na de Apple Watch vol diamanten, komen ze nu weer met wat nieuws.  Het gaat om de Swiss Dream Watchphone, een iPhone XS met een volledig gouden Apple Watch aan de achterkant gemonteerd. Wat je ervoor betaalt? €21.050.

Het ziet er hartstikke mooi uit. Maar of het handig is, is nog maar de vraag. Je kunt het horloge namelijk niet loskoppelen. De oplader van de Apple Watch zit ook aan de onderkant. Hoe ga je deze opladen? Caviar zal er wel een oplossing voor bedacht hebben. Maar wat? Geen idee. Maar je hebt wel een héél uniek horloge. 

 

Al met al is deze Swiss Dream Watchphone een pleziertje voor het oog, maar handig is het alles behalve. Mensen met teveel centjes kunnen hun rekening plunderen en rondlopen met een van de meest unieke iPhones ter wereld. Inclusief Apple Watch: waar Mark overigens geen fan van is.