Deze luxe geur wordt gemaakt op dezelfde manier als Cognac

Als we lekkere Cognac kunnen maken, kunnen we ook lekkere parfum maken. Daarom paste Cognacmaker Kilian de brouwtechnieken van Cognac toe om zo extreem luxe geuren te creëren.

Cognac als luchtje

Hennessy. Het is een naam die synoniem is met 's werelds meest begeerde Cognac die voor het eerst werd gedistilleerd in 1765 door Richard Hennessy. 253 jaar later is Hennessy nog steeds een van de grote namen in de Cognacwereld en wordt momenteel gerund door erfgename Kilian. Maar Kilian wilde de dingen alleen net even anders gaan doen als zijn voorgangers. Terwijl hij een groot deel van zijn jeugd doorbracht in de kelders van de familie in Cognac, was het niet de zaak van cognac die zijn interesse wekte. Hij wilde de semantiek van geur gaan onderzoeken, om de gemeenschappelijke 'taal' tussen goden en stervelingen vast te stellen.

En zo werd het geurtje Kilian geboren. Hij maakte een unieke geur, gemaakt op de manier hoe ook Cognac gebrouwen wordt. Hij ziet het zelfs als een offer aan de goden. Wij vooral als een luxe, unieke geur. Proost!