ZIEN: deze trailer van Men in Black 4 overtreft al je verwachtingen

In de eerdere Men in Black films, streden twee special agents tegen de monsters uit de ruimte. En nu komen ze met een nieuwe film. De trailer is keihard en geeft torenhoge verwachtingen.

ZIEN: deze trailer van Men in Black 4 overtreft al je verwachtingen

In de eerdere Men in Black films, streden twee special agents tegen de monsters uit de ruimte. En nu komen ze met een nieuwe film. De trailer geeft in ieder geval hoge verwachtingen. 

In de eerdere Men in Black films, streden twee special agents tegen de monsters uit de ruimte. Dit keer speelt de film zich af in Londen, met wat nieuwe acteurs. Acteurs Chris Hemsworth, Tessa Thompsonen en Liam Neeson knallen op het witte doek. Dat het een film vol spektakel, emotie en gruwelijke gadgets wordt, wordt bevestigd door de trailer. Nog een leuk nieuwtje: de hoofdrolspeler is een vrouw. Tessa Thompsonen zal agent M spelen. Uitgerust met een arsenaal aan glinsterende straalwapens en geheugenverwijderende neuralyzers moeten Hemsworth en haar agent H een mol ontmaskeren die de meest wereldwijde bedreiging tot nu toe van MIB vertegenwoordigt.

14 juni 2019 is ie in de bios. Heb je weer wat om naar uit te kijken.