DEBIELE DINGEN IN DUBAI

Een weekendje CenterParcs is voor losers. Weekendjes Barcelona of Parijs ook. Echte mannen gaan naar Dubai. Want Dubai houdt van overdrijven — en wij ook.

DEBIELE DINGEN IN DUBAI

MET JE JAGUAR IN DE CLUB

Liever lui dan moe. Toch? Wie in Dubai is en zin heeft in een goeie nacht uit, hoeft niet uit de auto te stappen. Nee joh. Da’s zó 2018. In nachtclub Secret Room 1 kun je met je Lamborghini naar binnen rijden. Om vervolgens te zien hoe ánderen – wellicht vrouwelijk schoon – tegen je glimmende liefje aan rijden. En mocht je je zorgen maken over het type auto: niet doen. In Dubai zijn ze op z’n zachtst gezegd geobsedeerd door auto’s (één auto is geen auto). Je kan er heus wel eventjes een fijne Ferrari of een mooie Mercedes voor één avondje huren. Alles voor een lekker ritje. Nietwaar?

SPARTELEN IN STIJL

Na een paar uurtjes clubben wil je vást wel even afkoelen. Eventjes die rode oortjes wassen. Kan dus – Dubai is de beroerdste niet. Wees welkom in Palm Jumeirah’s Club Vista Mare 2 ; net zo poepsjiek als de naam doet vermoeden. De club heeft een prachtig verlicht zwembad, van 20 meter lang en 10 meter breed, dat drijft in de Arabische Golf. Juist. Dat is een zee. Beetje dubbelop, misschien, water op water, we hóren het je denken. Maar hé, in Dubai is niets te gek. Dus niet te veel nadenken, niet aan je centen denken (néé, écht niet doen) en neem gewoon een duik. En nog een. En nog een. Moe? Dan verplaats je je naar een van de strandbedjes. Het leven is góéd.

BESTE BIOS

‘Effe lekker een filmpje pakken’ betekent in Dubai een film pakken in een bioscoop waar een vijfsterrenhotel nog een puntje aan kan zuigen. In de wereldberoemde Dubai Mall 3 zijn 22 (!!!) bioscoopzalen met 3d-ervaringen en megaschermen in het kwadraat. De stoelen kun je geen stoelen meer noemen: het zijn eerder halve bedden waar je helemaal in verdwijnt. Dekentje erbij en een knop voor de butler die ál het eten en drinken komt brengen dat je maar wilt (zei iemand kaviaar?). O, en er is ook airconditioning en extra beenruimte. Knappe man als je wakker kan blijven.

Verder lezen? Koop dan Playboy januari of lees verder op Blendle