5 tips voor meer matches op Tinder

Het team van Tinder creëerde de jaarlijkse recensie 'A Year in Swipe' 2018 - waaruit we fantastische Tinder tips hebben gehaald. Succes gegarandeerd. Veel succes!

5 tips voor meer matches op Tinder

 1. De tijd

Volgens de dating-app is maandag de meest populaire dag van de week om in te dammen. De meest populaire tijd is 20:00 uur en de meest populaire maand is augustus.2. De gelegenheden

Vooral tijdens kerst en op Valentijnsdag wordt er veel geswiped. Hoe zal dat nou komen... 

3. Smileys

Het pictogram 'Niet roken' staat op nummer zes van de meestgebruikte emoji's in gebruikersprofielen. Dus als je rookt, houd deze informatie dan zelf bij - het kan je rondleiding verpesten. In plaats daarvan zou je kunnen scoren met de wijnemoji (7e plaats) of alles wat met sport te maken heeft: fitness (4e plaats), voetbal (5e plaats) of fietsen (9e plaats).4. De liedjes

Je zou een naam kunnen maken door in je profiel te beweren dat je de nummers 'In My Feelings' van Drake, 'Taste' van Tyga en Offset, of 'Sicko Mode' van Travis Scott leuk vond. Het maakt niet uit of het waar is of niet. Deze nummers zijn heel vaak genoemd in de profielen van de gebruikers in 2018.

5. De serie

Als je op zoek bent naar een ronde van 'Netflix en Chill' (je weet wat we bedoelen), beloven deze details in profiel de meeste kans op succes: 'Game of Thrones', 'Crime Scene' of 'Breaking Bad.' Waarom? Geen idee. Doe het maar gewoon. Swipen maar.