Slaap als een koning in Room Mate Hotel Bruno

Maak kennis met Room Mate Hotel Bruno. Dit hotel is zo uniek, dat het helemaal niet erg is als je geen roommate hebt. Je hebt immers genoeg aan Bruno.

Slaap als een koning in Room Mate Hotel Bruno

Room Mate Bruno is gevestigd in een 19e-eeuws pakhuis in de stadshaven van Rotterdam. Het unieke pand is een van de weinige gebouwen dat niet vernietigd is door de WWII bommen. Maar ook binnen heeft Bruno je veel te bieden. Elke verdieping van Bruno heeft een uniek kleurenpalet. Bruno deelt dit bijzondere gebouw met één van de nieuwste food experiences in Rotterdam, namelijk The Foodhallen. Met meer dan 15 traditionele en thematische food stands dichtbij, kom je gegarandeerd niets te kort. 

Wil je na je avondje stappen eerst je roes uitslapen? Ook daar heeft Bruno aan gedacht. Ze hebben ontbijt tot het middaguur. Niemand wil vroeg op staan op vakantie. 

Wil je de omgeving verkennen? Dat kan. Bruno biedt je gratis WiFi in de hele stad -  zo kan je eerst rustig de stad verkennen en daarna altijd de weg terug naar Bruno vinden. Scheelt weer. Niemand wil stress op vakantie. Tipje: neem een watertaxi. Deze snelle watertaxi's vervoeren je naar 50 (!) verschillende locaties. Laat je dan na wat dobberen, afzetten bij Lantarenvenster. Hier kun je heen voor concerten en films.

Kamers voor Room Mate Bruno Rotterdam boek je hier.