Geef je Valentijn dit jaar een stout cadeau

Fuck Valentijn. Letterlijk en figuurlijk. Dit geef jaar jij je valentijn gewoon een seksspeeltje cadeau.

FUCK valentijn.

Het is weer bijna Valentijn. Kun je de rode roos, haar favoriete geurtje en de chocoladebonbons al wegstrepen? Dan hebben wij een goed idee voor je. Geef iets waar je zelf ook wat aan hebt. Als zij geniet, geniet jij ook toch? Of gewoon samen. Er zijn namelijk ook seksspeeltjes voor koppels.

Seksspeeltjes worden namelijk steeds populairder: om te gebruiken, om te kopen én om cadeau te geven. Zo ook voor Valentijn. En hoezo zou je de dag van de liefde niet vieren met liefde bedrijven?

Aangezien er duizenden sekstoys zijn, zullen we je een handje helpen.

Om gelijk maar te beginnen. Maak kennis met de Sway Vibes No. 3 - Paars - Vibratorslip met remote. Zoals de naam al zegt, deze slip kan je bedienen. Deze slip maakt elke gelegenheid sexy en spannend. De vibrator string is discreet te dragen onder je kleding en eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening. Neem de controle in handen en kies uit 10 verschillende vibratiestanden. Wat wordt jullie favoriet? Uiteraard kun je de kleine vibrator ook gebruiken voor stimulatie van de tepels en geslachtsdelen tijdens het voorspel...

Wat ook handig is met seks, is als je weet wat je partner wil. Aangezien sommige daar nooit over praten: hier de oplossing. Speel het spel Ultiem Verlangen - Classic edition. Dit spel laat je vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren. Zo kom je er eindelijk achter wat je partner nou wil in bed. Lekker makkelijk, spannend én leuk.

Wil je je seksleven écht een boost geven? Gebruik dan de We-Vibe Sync. Deze wordt gedragen door de vrouw. De vibrator heeft een U-vormig design waardoor hij zich op een aangename wijze vastzet op de G-spot en de clitoris. Beide uiteinden zijn voorzien van een krachtige motor waardoor de drager een intense stimulatie ervaart op de meest gevoelige plekken. Doordat de We-Vibe Sync compact is, kun je gewoon penetreren. Wanneer je dit doet, zal je ook de vibraties voelen. Daarnaast kan de vagina nauwer aanvoelen doordat de We-Vibe deels vaginaal wordt ingebracht. Je hebt het speeltje ook nog eens in verschillende kleurtjes. Geef je haar lievelingskleur. Joepie.

Na de filmreeks van Fifty Shades Of Grey was heel Nederland in de ban van handboeien, tepelklemmen en meer kinky artikelen. Ben je daar nog niet bekend mee? Probeer het met Valentijn dan eens uit. Met de BDSM 8-delige set heb je alles wat je nodig hebt om te beginnen. Succes, mr. Grey.

Er is nog veel meer. Je valentijnscadeautje vind je bij Easytoys.nl