Daily Paper lanceert bijzondere collab met Havana Club

Wat krijg je als je Cubaanse vibes en pure Amsterdamse streetstyle mixt? De gloednieuwe, gelimiteerde collectie van Havana Club x Daily Paper.

Daily Paper lanceert bijzondere collab met Havana Club

De rummakers van Havana Club en het invloedrijke modemerk Daily Paper delen hun Afrikaanse roots en liefde voor street culture. De samenwerking start met een eenmalige collectie van acht kledingstukken, waarin veel verschillende facetten van de merken zijn verwerkt. Inspiratie werd gevonden in de Cubaanse traditie van Havana Club en de creatieve stijl van Daily Paper, waarbij wordt verwezen naar de welbekende Cubaanse gouden kettingen.

Het resultaat van de collab tussen Havana Club en Daily Paper is een capsule collectie waarbij zwart en goud de boventoon voeren. De collectie bestaat uit een T-shirt, een Cuban shirt, een hoodie, een coach jacket,1 een riem, een sjaal, een vergulde veldfles en een unieke special edition Havana Club 7 Años fles.

Alle items worden geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 250 stuks en zijn verkrijgbaar vanaf 26 januari via de Daily Paper webshop, de Daily Paper winkel in Amsterdam én geselecteerde streetwear retailers in België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Spanje. De limited edition Havana Club-fles is uitsluitend online verkrijgbaar via de Monar online store.